Σαρροπούλου Φωτεινή

Όνομα: 
Σαρροπούλου Φωτεινή
Ειδικότητα: 
Παθολόγος
Προσωπικό στο: 
Ογκολογική Ημερήσια Νοσηλεία
Ιδιότητα: 
Επιστημονική συνεργάτης στην Ογκολογική Μονάδα της Γ΄ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Η Σωτηρία»

Η Σαρροπούλου Φωτεινή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979. Εισήχθη το 1999 με πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου αποφοίτησε το 2006 . Στα πλαίσια εθελοντικού προγράμματος μέσω της Επιστημονικής Εταιρείας Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας εργάστηκε ως πλήρωμα ΕΚΑΒ στο Κ.Υ. Κασσανδρείας τον Ιούλιο 2002, καθώς και στα πλαίσια πρακτικής άσκησης στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου τον Αύγουστο 2003 και στο Κ.Υ. Παξών τον  Ιούλιο 2004.

Εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στο Π.Ι. Πύργου-Κ.Υ. Ξυλοκάστρου Κορινθίας το διάστημα 2008-2009.Από το 2010 έως το 2016 ειδικεύτηκε στην Ειδική Παθολογία στη  Παθολογική Κλινική του ΓΝΑ « Η Ελπίς» και τον Ιανουάριο 2018 έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας. Τον Ιανουάριο 2011 υπήρξε εκπαιδεύτρια ομάδας φοιτητών του τμήματος Νοσηλευτικής στα πλαίσια της κλινικής άσκησης του μαθήματος «Παθολογία Ι». Έχει λάβει μέρος σε ελληνικά και διεθνή ιατρικά συνέδρια με γραπτές και προφορικές ανακοινώσεις.

Από τον Φεβρουάριο 2018 εργάζεται ως επιμελήτρια σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας συμμετέχοντας στο πρόγραμμα εφημεριών  της Παθολογικής Κλινικής  και από τον Ιούλιο του 2018 εργάζεται ως επιστημονική συνεργάτης στην Ογκολογική Μονάδα της Γ΄ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Η Σωτηρία».