Νταλάκου Ελευθερία

Όνομα: 
Νταλάκου Ελευθερία
Ειδικότητα: 
Παθολόγος
Προσωπικό στο: 
Ογκολογική Ημερήσια Νοσηλεία

Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Γαλάτσι, όπου και πήγα σχολείο. Αποφοίτησα από το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών το 2003 με βαθμό Λίαν Καλώς και υπηρέτησα ως ιατρός υπηρεσίας υπαίθρου στο Κέντρο Υγείας Τήνου για το χρονικό διάστημα 2004-2005. Εργάστηκα ως ειδικευόμενη Παθολογίας στη Β’ Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ έως το 2011, και ακολούθως έδωσα εξετάσεις ειδικότητας, οπότε και έλαβα τον τίτλο του Ειδικού Παθολόγου.

Από το 2013 εργάζομαι στην Ογκολογική Κλινική της Γ’ Πανεπιστημιακής Παθολογικής Κλινικής του ΓΝΝΘΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» ως επιστημονικός συνεργάτης του Πανεπιστημίου Αθηνών, με συμμετοχή στο κλινικό έργο της Μονάδας Ημερήσιας Νοσηλείας Ασθενών και στην εκπαίδευση των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 Έχω πάρει μέρος σε ιατρικά συνέδρια ως σύνεδρος και ομιλήτρια, και έχω παρουσιάσει συγγραφικό έργο σε ιατρικές εκδόσεις και περιοδικά. Είμαι μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας και έχω παρακολουθήσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα επείγουσας προνοσοκομειακής ιατρικής. Επίσης, ασχολούμαι ενεργά με τον εθελοντισμό για πάνω από μία δεκαετία, ως εθελόντρια του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Make a Wish Ελλάδος.