Κουνάδης Γεώργιος

Όνομα: 
Κουνάδης Γεώργιος
Ειδικότητα: 
Γαστρεντερολόγος
Προσωπικό στο: 
Ιατρείο Νευροενδοκρινών Παθήσεων
Γαστρεντερολογική Μονάδα
Ιδιότητα: 
Πανεπιστημιακός Υπότροφος Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ

Ο Γεώργιος Κουνάδης αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Γλυφάδας το 1991 και την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Semmelνeis (Βουδαπέστη, Ουγγαρία) το 1999 και πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις του ΔΙ. Κ.Α.Τ.Σ.Α το 2000.

Εργάστηκε ως Αγροτικός Ιατρός για ένα (1) χρόνο στο Κ.Υ Σάμης, Γ.Ν Κεφαλληνίας και επίσης για ένα (1) χρόνο στο Περιφερειακό Ιατρείο Αγκίστρου, Νομού Σερρών.

Εκπαιδεύτηκε στην Παθολογία στην Παθολογική Κλινική του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών (Ν.Ν.Α) και στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας.

Εκπαιδεύτηκε στην Γαστρεντερολογία στην Γ΄ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική ΓΝΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ» και απέκτησε τον αντίστοιχο τίτλο το 2011.

Εργάστηκε από το 2012 έως το 2014 ως Επιστημονικός Συνεργάτης και από το 2014 είναι Πανεπιστημιακός Υπότροφος στο Γαστρεντερολογικό Τμήμα στην Γ΄ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική ΓΝΑ «Η ΣΩΤΗΡΙΑ».

 

Ο Γεώργιος Κουνάδης είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Γαστρεντερολγικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας ΝευροΕνδοκρινών Όγκων.