ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΤΗΡΙΖΩ την Γ΄ Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής στο ΓΝΑ «Η Σωτηρία»

ΣΤΗΡΙΖΩ την Γ΄ Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής στο ΓΝΑ «Η Σωτηρία»

Μια δράση της ΕΙΤΗΣΕΕ και των μελών της για να ανακαινίσουμε την Κλινική

Οι Ιδιωτικοί Τηλεοπτικοί Σταθμοί Εθνικής Εμβέλειας και μέλη της ΕΙΤΗΣΕΕ ενώνουν τις δυνάμεις τους για έναν καλό σκοπό. Υλοποιούν τη δράση ΣΤΗΡΙΖΩ, από τις 22 μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου, και με τη δική σας βοήθεια, συγκεντρώνουμε χρήματα, για ανακαινιστεί η Γ΄ Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, στο ΓΝΑ «Η Σωτηρία».

Πρόκειται για μία εκστρατεία στην οποία συμμετέχουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί Alpha, Ant1, Makedonia TV, Mega, ΣΚΑΙ και Star, προσαρμόζοντας το πρόγραμμά τους όλη την ερχόμενη εβδομάδα. Στόχος να ενημερωθούν οι τηλεθεατές για την δραστηριότητα και το έργο της Γ΄ Παθολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, στο ΓΝΑ «Η Σωτηρία» και την ανάγκη να συμβάλλουμε όλοι, για να στηρίξουμε το έργο της, μέσω της κατασκευής και συντήρησης των αναγκαίων υποδομών που απαιτούνται για τις υπηρεσίες που προσφέρει η Κλινική.

Το Νοσοκομείο Σωτηρία βρίσκεται εκεί από το 1902. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν δεχθεί την φροντίδα του. Ίσως και κάποιος δικός σας. Η Γ΄ Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Σωτηρία έχει τώρα την ανάγκη μας. Ενωνόμαστε όλοι για να βοηθήσουμε στην ανακαίνισή της.

Πρόσφερε και συ κάτι μικρό για το Νοσοκομείο που προσφέρει κάτι τόσο μεγάλο.

Στείλε sms ΣΤΗΡΙΖΩ ή STIRIZO στο 19059.

Λίγα λόγια για την Κλινική:

Η Ογκολογική Μονάδα - Γ΄ Παθολογική Κλινική της Ιατρικής Σχολής είναι μια από τις παλαιότερες και μεγαλύτερες Κλινικές της Ιατρικής Σχολής, με πολύπλευρο Κλινικό, Εκπαιδευτικό και Ερευνητικό έργο. Φέτος συμπληρώνει 25 χρόνια ανελλιπούς λειτουργίας και αδιάλειπτης προσφοράς στην Ιατρική φροντίδα και εκπαίδευση. Το Κλινικό της έργο περιλαμβάνει νοσηλευόμενους ασθενείς, Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας, Μονάδες, Τμήματα και Ιατρεία που καλύπτουν όλο το εύρος της Παθολογίας.

Προσπαθεί να καθιερώσει ένα σύγχρονο μοντέλο ιατρικής προσέγγισης που στηρίζεται στην διακλαδική προσέγγιση (multidisciplinary - ταυτόχρονη αξιολόγηση του ασθενή από πολλούς γιατρούς διαφορετικών ειδικοτήτων) και στην εξατομικευμένη αντιμετώπιση (κάθε ασθενής είναι διαφορετικός, δεν υπάρχει μια «συνταγή» για όλους).

Η δράση πρόκειται να υλοποιηθεί μέσω της ΜΚΟ της Μονάδας, του Ογκολογικού Κέντρου Ιατροβιολογικής Εκπαίδευσης και Έρευνας (ΟΚΙΒΕΕ). Το ΟΚΙΒΕΕ είναι μια Αστική, μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, με πολυετή προσφορά και δραστηριότητες, με αποκλειστικά κοινωφελή και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Όπως προκύπτει από το καταστατικό του, σκοπός του ΟΚΙΒΕΕ είναι η καταγραφή, η εκπαίδευση, η ενημέρωση, η έρευνα, η προαγωγή της ιατροβιολογικής επιστήμης και γενικά η αφιλοκερδής παροχή υπηρεσιών υγείας στο χώρο της παθολογίας, της ογκολογίας και των νοσημάτων που σχετίζονται με αυτή άμεσα ή έμμεσα, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Εταιρίες - μέλη:

  • ALPHA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε. (ALPHA)
  • ΑΝΤΕΝΝΑ TV Α.Ε. (ANTENNA)
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ DOTCOM ΑΝΩΝ. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΣΚΑΙ TV)
  • ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV A.E. (m.)
  • ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΕ (STAR)
  • ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε. (MEGA)