Ημέρες Παθολογίας 2022 – 30ο Έτος: Διλήμματα στην Κλινική Παθολογία

Πέμ, 31/03/2022 έως Σάβ, 02/04/2022
Crowne Plaza, Αθήνα.

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε το συνέδριο: Ημέρες Παθολογίας 2022 – 30ο Έτος: Διλήμματα στην Κλινική Παθολογία το οποίο θα διεξαχθεί από 31 Μαρτίου 2022 έως 2 Απριλίου 2022 στο ξενοδοχείο Crowne Plaza, στην Αθήνα.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Γ΄ Παθολογική Κλινική και Ομώνυμο Εργαστήριο Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, το Ογκολογικό Κέντρο Ιατροβιολογικής Εκπαίδευσης και Έρευνας (ΟΚΙΒΕΕ) και σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Καρκίνου Πνεύμονα (ΕΛΕΚΑΠ). Η θεματολογία του συνεδρίου επικεντρώνεται σε ζητήματα της καθημερινής κλινικής πρακτικής του Παθολόγου και του Γενικού Ιατρού, όπως:

  • Παρουσιάσεις περιστατικών
  • Διλήμματα στην Κλινική Παθολογία
  • Διαγνωστικές προσεγγίσεις
  • Πρόληψη επιπλοκών χρονίων νοσημάτων
  • Νεότερες θεραπείες σε όλες τις πτυχές της Παθολογίας
  • COVID-19: επικαιροποίηση δεδομένων στο 2022

Συμμετέχουν έμπειροι και καταξιωμένοι στο αντικειμενό τους ιατροί από όλες τις ειδικότητες της Παθολογίας, ενώ και φέτος με ιδιαίτερη χαρά δίνουμε βήμα στην νέα γενιά συναδέλφων, των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής.

Σας περιμένουμε από 31 Μαρτίου 2022 έως 2 Απριλίου 2022 για μία διαδραστική και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων.

Ακολουθεί το Save the Date

Η εγγραφή στο Συνέδριο είναι δωρεάν και απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας καθώς και σε προπτυχιακούς - μεταπτυχιακούς φοιτητές. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική Φόρμα Εγγραφής πατώντας εδώ.