Αναγόρευση του καθηγητή Edward Chu σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας ​του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Πέμ, 30/03/2017
Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30) - 19:00

Σας προσκαλούμε στην αναγόρευση του καθηγητή Edward Chu σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας ​του  Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017  και ώρα 19.00 στην Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30). ​

 

Πρόγραμμα

Προσφώνηση από τον Αναπληρωτή Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Γεώργιο Κ. Ζωγράφο.

Παρουσίαση του έργου και της προσωπικότητας του τιμωμένου από τον καθηγητή Παθολογίας και Ογκολογίας του Τμήματος Ιατρικής Κωνσταντίνο Ν. Συρίγο.

Αναγόρευση του τιμωμένου:

  • Ανάγνωση των κειμένων του Ψηφίσματος του Τμήματος, της Αναγόρευσης και του Διδακτορικού Διπλώματος από τον Πρόεδρο του Τμήματος Ιατρικής, καθηγητή Πέτρο Π. Σφηκάκη.
  • Περιένδυση του τιμωμένου με την τήβεννο της Σχολής από τον Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Ευστράτιο Στ. Πατσούρη.

Ομιλία του τιμωμένου με θέμα: «Chinese herbal medicine as a modulator of chemotherapy for metastatic colorectal cancer».

Την 30η Μαρτίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19.00 στην Μεγάλη Αίθουσα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο κύριος Edward Chu, καθηγητής Ογκολογίας και Φαρμακολογίας στο Πανεπιστήμιο του Pittsburgh, Η.Π.Α.

Σας προσκαλούμε να παραστείτε.

 

Ο Πρύτανης

Μελέτιος-Αθανάσιος Κ. Δημόπουλος