Λαγού Στέλλα

Όνομα: 
Λαγού Στέλλα
Ειδικότητα: 
Παθολόγος

Η Σ. Λαγού αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006.

Από τον Σεπτέμβριο του 2008 έως και το Νοέμβριο του 2010 εργάστηκε ως Επιστημονικός Συνεργάτης της Β’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και του τμήματος Μοριακής Βιολογίας του Πανεπιστημίου του Cincinnati των ΗΠΑ.

Από το 2011 έως και το 2016 εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της Παθολογίας στην Γ’ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία» (εκπαίδευση σε θαλάμους, επείγοντα και τακτικά εξωτερικά ιατρεία, Κέντρο Υπέρτασης, Ενδοκρινολογικό-Διαβητολογικό Τμήμα, Ογκολογικό Τμήμα).

Απέκτησε τον Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών (MSc) από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, «Μονάδες Εντατικής Θεραπείας – Καρδιολογική Νοσηλευτική» το 2014, με βαθμό 9.1/10.

Το 2016 έλαβε τον τίτλο ειδικότητας της Παθολογίας και στη συνέχεια εργάστηκε για ένα χρόνο ως επιμελήτρια σε Παθολογική κλινική Ιδιωτικού Νοσοκομείου.

Από τον Σεπτέμβριο του 2017 εργάζεται ως Επικουρική Επιμελήτρια Β’ ΕΣΥ στην Γ’ Πανεπιστημιακή Παθολογική Κλινική του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία» και συμμετέχει ενεργά στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της κλινικής.