Κρομμύδας Μ. Γεώργιος

Όνομα: 
Κρομμύδας Μ. Γεώργιος
Ειδικότητα: 
Πνευμολόγος - Φυματολόγος
Υπευθυνος/η στο: 
Εξωτερικό Ογκολογικό Ιατρείο Γ’ΠΠ
Ιδιότητα: 
Υπεύθυνος Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, Εξωτερικός Επιστημονικός Συνεργάτης Γ΄ Πανεπ. Παθολογικής Κλινικής , ΓΝΑ «Η Σωτηρία»

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα το 1975. Αποφοίτησα το 1993 από το 2ο Λύκειο Ηλιούπολης με Άριστα και εισήχθη το 1995 στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, από την οποία αποφοίτησα το 2001 με βαθμό Λίαν Καλώς, όντας υπότροφος του Ιδρύματος Ιάλεμου Κυπριανίδη καθόλη τη διάρκεια της φοίτησής μου.

Από το 2005 ήμουν ειδικευόμενος στην Πνευμονολογία-Φυματιολογία στην Ά Πανεπιστημιακή Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος ( ΣΩΤΗΡΙΑ) καθώς και στην Ε΄ Παθολογική Κλινική και στην Πανεπιστημιακή Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θεραπευτηρίου ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ εως το 2010 οπότε και έλαβα τον τίτλο της ειδικότητας με Άριστα. Έλαβα το Διδακτορικό Δίπλωμά μου με «Άριστα» από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2012 με θέμα «Η σχέση λεπτίνης/αδιπονεκτίνης με τη συστηματική φλεγμονή και το θρεπτικό status ασθενών με χρόνια αποφρακτικήπνευμονοπάθεια(ΧΑΠ) σε παρόξυνση, στην αποδρομή αυτής και έξι εβδομάδες μετά».

Υπάρχουν δημοσιεύσεις μου σε Ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά, ενώ παράλληλα είμαι μελος της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρειας (ΕΠΕ), καθώς και της European Respiratory Socirty (ERS) .

Ζω στην Ηλιούπολη Αττικής, έχω εκπληρώσει τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, είμαι άγαμος και στην παρούσα φάση διατηρώ Ιδιωτικό Ιατρείο στην Ηλιούπολη από το 2010 ενώ από το 2013 είμαι εξωτερικός συνεργάτης στην Ογκολογική Μονάδα της Γ΄ Πανεπιστημιακής κλινικής του Νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ.